Ma 2019. április 25. csütörtök, Márk napja van

Jön az Australian Pink Floyd Show!

Nem, nem tudunk várni júniusig, amikor személyesen teszi tiszteletét hazánkban Mr. Roger Waters, a legendás Pink Floyd zenekar agya! A több évtizedes, mesterségesen előidézett Pink Floyd-koncerthiány olyan elvonási tüneteket eredményezett az elkötelezett rajongókban, mint az idült türelmetlenség, és a mániákus Pink Floyd DVD-vásárlási kényszer. Van azonban egy jó hírünk!


A Pink Floyd Greatest Hits World Tour 2011 európai turné részeként – most először – hazánkba is ellátogat az 1988-ban alakult Australian Pink Floyd Show, méghozzá a legújabb produkciójával: új színpadképpel, új animációkkal, elképesztő látvánnyal, lézerekkel, lélegzetelállító effektekkel – több mint két és fél órás műsorral! A koncerten használt mozi minőségű 3D vizuális effektek és a kvadrofon technika (egy időben négy irányból érkező különböző hangzás) fantasztikus zenei élményt nyújt. Nem nagy meglepetésre éppen mestereik, azaz a Pink Floyd nevéhez fűződik a világ első kvadrofon hatású koncertje…


„Jobban játsszák a Pink Floydot, mint maga a Pink Floyd.” - Daily Mail, London

A remek zenészekből álló csapat eddigi előadásai lenyűgözték a Pink Floyd rajongóit és a médiát is: a koncerteken olyan színvonalon sikerül a színpadra idézni a legendás együttest, hogy maguk a Pink Floyd tagok is elismeréssel nyilatkoznak a produkcióról.

„Tényleg nagyon-nagyon jók.” – David Gilmour

Ha az ígéreteknek csak a háromnegyede jut érvényre Budapesten, és valóban nem keveset képesek hozzátenni ahhoz, amit az eredeti banda nyújtana, akkor is akkora buli lesz, akkorát fog szólni, hogy A Fal adja a másikat!
A zenekar a legújabb turnéja, a Pink Floyd Greatest Hits World Tour 2011 során ellátogat Magyarországra is – jegyek már kaphatók a jegyirodákban és a www.podiuminternational.hu oldalon.


Lélegzetelállító technika – 3D képi világ – kvadrofon hangzás!


The Australian Pink Floyd Show - Pink Floyd Greatest Hits World Tour 2011

2011. február 4. 20:00
Papp László Budapest Sportaréna
Jegyek: 6.900 forinttól
További információ: www.podiuminternational.hu