Ma 2019. április 25. csütörtök, Márk napja van

Hamarosan Budapesten a TOTO!

Még két hét, és Budapestre látogat a világ egyik legkedveltebb dallamos rockzenekara, az amerikai TOTO. Idei turnéjuk keretében a július végén érkeztek meg Európába, és három heti bolyongás után augusztus 21-én szerepelnek a budapesti Pecsa Music Garden színpadán. Az idén 35 éves, 6 Grammy díjjal és 35 millió eladott lemezzel büszkélkedő AOR együttes hazai koncertjére exkluzív VIP jegyek is elérhetőek.

Olaszországban startolt el a TOTO 2012-es turnéjának európai szakasza. Az első állomásokon bemutatott műsor alapján immár biztosnak tűnik, hogy igazi slágerparádéra számíthatnak a budapesti koncertre kilátogatók: jó másfél tucat dal, köztük a legnagyobb slágerekre is elhangzottak az első fellépéseken (Africa, Rosanna, Hold The Line, I Won't Hold You Back).

"Ma sem unalmas az olyan számokat játszani, mint amilyen az Africa, a Hold the Line vagy az I’ll Be Over You.” – nyilatkozta nemrég David Paich a Magyar Távirati Irodának – „A show teljesen új, tele olyan dalokkal, amelyeket korábban soha nem adtunk elő élőben. Persze időnként fárasztó a próbákon a régi slágerek eljátszása, de amikor a rajongóink előtt tesszük ezt a turnén, mi is élvezzük. Nincs annál felemelőbb, amikor azt hallod, hogy a közönség énekli a dalaidat."

Az együtt éneklős pillanatok mellett minden bizonnyal láthatunk majd remekbe szabott szólóteljesítményeket is – az alábbi friss rajongói videón például Steve Lukather villantja meg hangszeres tudását: http://youtu.be/MqqBX6y_W1E

Az idei turnén David Paich és Steve Lukather mellett a szintén alapító tag Steve Porcaro (billentyűs hangszerek), valamint Simon Phillips (dob), Joseph Williams (ének) és Nathan East (basszusgitár) szerepel. A budapesti koncertre a nemrég felújított Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán, vagyis a Pecsa Music Gardenben kerül sor. A megszépült helyszínen immár a saját büfével rendelkező teraszokra is lehet ülőjegyeket váltani, sőt: a legfanatikusabb rajongók akár VIP jegyeket is beszerezhetnek a TOTO weboldalán, mellyel soron kívüli bejutás, exkluzív közös fotó, találkozó zenekarral és néhány dedikált relikvia is jár.

A turné eddigi állomásain ezt a műsort játszotta a Zenekarok Zenekara:
1. Only the Children

2. Hydra

3. St. George and the Dragon

4. Rosanna

5. Lea

6. Could This Be Love

7. I Won't Hold You Back

8. We Can Make It Tonight

9. Pamela

10. Human Nature (Michael Jackson feldolgozás)

11. Manuela Run

12. How Many Times

13. Carmen

14. Stop Loving You

15. Hold the Line

Ráadás:

16. Africa

17. Home Of The Brave

 a Livesounds bemutatja: TOTO Live 2012 Tour

2012. augusztus 21., kedd 20:30

Budapest, PeCsa Music Garden

Belépő:

állójegy: 10.900 Ft, a koncert napján 11.500 Ft.

ülőjegy: 13.900 Ft

Jegyek válthatók a Ticketportal és a TEX országos hálózatában, valamint a Headbangerben, a CD Pincében, a Lemezkuckóban és a Hammer Zeneberlangban, a helyszínen és a livesound.hu weboldalon.