Ma 2019. június 26. szerda, János napja van

Spock's Beard, Special Providence: progrock est az A38 Hajón

A jól sikerült tavalyi best of műsor után idén új lemezével tér vissza a budapesti A38 Hajóra a Spock's Beard. Az amerikai progresszív rockzenekar előtt a londoni Synaesthesia, valamint a Dream Theater előtt is bemutatkozó hazai csapat, a Special Providence is játszik szeptember 21-én.

VHK – akik móresre tanították a Halált! (HVD Corps Kft)

Örvendetesen gyarapszik a (hiánypótlónak számító) magyar rock-dokumentumfilmek száma! A tévésorozatnak indult Privát rocktörténet jó néhány darabja pár éve DVD-n is napvilágot látott.

Írültek háza (Firkin, Alestorm, Flogging Molly - Barba Negra Track, 2015. július 19.)

Átmenetileg persze, de tény: a címben jelölt intézetté vált a Barba Negra Track szabad tere egy júliusi (vasár)nap estébe hajló verőfényes délutánján.

Egyre közelebb hozzánk a Toto

Az idei, várva várt Toto-turnét nagy siker kíséri szerte Európában, a közönség és a kritikusok egyaránt lelkesen és elismeréssel beszélnek a szupercsapat produkciójáról. Már nem kell sokat várnunk nekünk sem, hiszen június 26-án, péntek este a PECSA szabadtéri színpadán láthatjuk-hallhatjuk Luke Mester csodabandáját. Addig is egy kis kóstoló a felettébb finom menüből!

Megkoronázva a VHK első 40 éve (Barba Negra Track, június 5.)

Volt idő, amikor nem láttam esélyt ennek a kerek évfordulónak a megünneplésére. A Mindenség Ura azonban úgy döntött, hogy ennek az ünnepnek el kell érkeznie!

Flogging Molly a Barba Negra Track-ben!

Az ír kocsmapunk zene napjainkra már olyan népszerű lett, hogy az sem meglepő, ha egyik legnevesebb képviselőjük az Egyesült Államokból érkezik hozzánk.

Toto - mindenek felett

Megkezdődött a TOTO XIV albumhoz kapcsolódó világturnéja. A Classic Rock Magazin beszámolója alapján szó nincs nosztalgia műsorról! Az év kötelező koncertje!

Bombasiker a Toto európai turnéja

Már nyomul a Toto az európai turnéján, s ugyan még csak a körút elején jár a legendás csapat, ám a siker egyértelmű: telt házas bulikat játszanak, a nézők és a kritikusok egyaránt felsőfokon beszélnek a koncertekről. Június 26-án este Budapesten, a PECSA-ban lépnek színpadra Lukatherék - alig várjuk!

Az Ébrenálmodók Rituális Színház is fellép a VHK budapesti koncertjén

Jubileumi évet kezdett meg idén a VHK: éppen 40 évvel ezelőtt, 1975-ben indult mindent elsöprő energiával útjára a zenekar, melynek dalai mára generációk éltető zenéjévé váltak. A jubileum alkalmából a Grandpierre Atilla vezette együttes számos koncertet ad – Budapesten június 5-én játszanak a Barba Negra Track színpadán.

FIRKIN – Világszínvonalú kézműves ír punk

A Firkin zenekar ezentúl az elképesztő tehetségű és végtelenül közvetlen új énekesével, Kovács Nemes Andorral gyújtja be őrületes bulirakétáit.