Ma 2017. október 18. szerda, Lukács napja van

Mobilógia / A dal ugyanaz marad

Két szerző, két könyv, egy kötet, amelyet a P.Mobil és Schuster Lóránt személye köt össze. No meg a szerzők P.Mobil munkássága iránti elkötelezettsége. Formáját tekintve forgatókönyv, ami azt jelenti, hogy az olvasás – elforgatva – bármelyiknél kezdhető; ugyanakkor azt is, hogy egyik sincs a másiknak alá-, illetve fölé rendelve. Új olvasnivaló a P.Mobilról 460 oldalon, részletes diszkográfiával, illetve eddig nem publikált, különleges fotókkal.

Jön az új Asphalt Horsemen album

Az Asphalt Horsemen régóta várt második lemeze, Brotherhood címmel október vége felé lát napvilágot.

Igazi kuriózum: Vinx feat. Silhouette

Hazánk egyik vezető dobosa, Banai Szilárd csapata a méltán világhírű Vinx főszereplésével ad valódi különlegességnek ígérkező koncertet a New Orleans-ban.

Negyedszer Budapesten a Dropkick Murphys!

Kinek-kinek volt ideje megtapasztalni: minden ugyanaz – másként. Így a koncert-beharangozó is. 

Cimbaliband: a nagy algír kaland

Az idén 10 éves zenekar végre meghódítja Afrikát! Következő úti cél Algéria, ahol őket érte a megtiszteltetés, hogy egyetlen magyarként képviselhetik hazánkat a „Colours of Europe” fesztiválon.

Fonó world music selection 2015

Mit ér a 2015-ös világzene, ha magyar – vetődik fel a kérdés, rápillantva a szcénában legaktívabb kiadónk válogatáslemezére. Egyre többet és többet – adódik a válasz, és nem (csak) azért, mert a WOMEX ez évben Budapesten került megrendezésre.

Balogh Kálmán nagykoncert a Zeneakadémián

A világhírű cimbalomművész, Balogh Kálmán negyven éve kezdte színpadi pályafutását, ez alkalommal a Zeneakadémián ad koncertet október 7-én. 

Alapi István Nógrád megye díszpolgára

Nem mindennapi elismerésben részesült az Edda gitárosa.

FIRKIN: A Nagy Koccintás Napja – Töltsük meg az Akváriumot!

A Firkin szeptember 25-én az Akvárium Klubban ünnepli 7. születésnapját.

Lajkó Félix – a madárnak koncert!

Az én feladatom, hogy a zenére koncentráljak, a kezemre és muzsikustársaimra figyeljek – ezt a szerződést kötöttem a közönséggel, ezért fizetnek - mondta a The Strad által készített interjúban Lajkó Félix.