Ma 2019. május 20. hétfő, Bernát, Felícia napja van

Világzenei zűrzavar a Babel Soundon

Csehországtól Zimbabwéig, Olaszországtól Burkina Fasoig a világzene ismertebb művészei és elrejtett gyöngyszemei mutatkoznak be a Babel Sound Fesztiválon.

Március elsején Alapi-lemezbemutató

Mint arról már hírt adtunk, Alapi István március 1-én mutatja be a múlt évben megjelent, szép sikert aratott niXfactor című albumának anyagát a Budapest Jazz Club-ban.

Vágtázó Csodaszarvas a hajón

A Vágtázó Csodaszarvasban Grandpierre Atilla eredeti tervét váltja valóra, a legjobb magyar nép- és dzsessz-zenészekkel, ősi népi hangszereken adja elő muzsikáját. 

A Folkbeats karácsonyi záróbulija

A Folkbeats ingyenes valamint egyszerre romantikus és extatikus karácsonyi záróbulija az A38 hajón!

Jane Birkin a Hajón!

Ki ne ismerné a csodálatos Zsötem (Je t\\\\\\\'aime) dalt, amelyet egykor Serge Gainsbourg írt, s Jane Birkin énekelt egyenesen a slágerlisták élére repítve.

Steve Lukather: novemberben ismét Budapesten

Steve Lukather budapesti koncertjei után nem volt kétséges, amint lehet, visszatér hozzánk. A rajongók nem is remélték, hogy ilyen hamar viszontláthatják a Toto legendás gitárosát: Steve november 24-én a Barba Negra Music Clubban szerepel. A koncert európai turnéjának egyik utolsó állomása lesz, így igazán oldott hangulatra készülhetünk.

Djabe special guest Steve Hackett

 A Djabe special guest Steve Hackett: In The Footsteps Of Attila And Genghis című dupla CD e portálon történt recenzálását követően nagy örömmel ajánljuk figyelmetekbe annak lemezbemutató koncertjét! 

Herflisek éjszakája

Charlie Musselwhite - Paul Butterfielddel és Mike Bloomfielddel együtt - a fehér blues kiemelkedő alakja, munkája elismeréseként többször is jelölték a legrangosabb zenei díjra, a Grammy-re.

Luke ősszel újra jön

Márciusban már elvarázsolta a hajó közönségét, így aztán széles mosollyal nyugtázzuk, hogy az ősszel újra hazánkban teszi tiszteletét a zseniális Steve Lukather. 

Erik Truffaz a hajón

A világ egyik legnagyobb trombitása, Miles európai trónörököse, a hihetetlen játékos, Truffaz visszatér, mert szereti a Hajót, s bemutatja értő közönségének kiváló új lemezét.