Ma 2018. szeptember 25. kedd, Eufrozina napja van

David Coverdale: "Ököllel kell előre menni"

Az idei év eddigi legnagyobb rockszenzációja a Whitesnake új albuma, hiszen David Coverdale újjáalakult bandája évtizednyi szünet után vonult stúdióba, hogy előrukkoljon a várva várt Good To Be Bad anyaggal. Ennek apropóján készült beszélgetés a főnökkel, aki megannyi érdekességet elárult a múltról és a jövőről. Többek között kiderül, hogy mindenkinek jut egy-egy finom falat a gondosan sütött pitéből.

Oláh Tzumo: "Szeretek mélyvízben úszkálni"

Már serdülőként istenáldotta tehetségnek tartották, pályafutása töretlenül fejlődik egy évtizede. Kivételes képességeiről korszakos egyéniségekkel közös tengerentúli fellépések tanúskodnak. A még mindig csak 28 éves Oláh Tzumo Árpád az élő jazzlegenda Herbie Hancock egyik kedvenc tanítványának vallhatja magát. 

Alapi István: Kitüntetés után amerikai lemez

Hazánk egyik legképzettebb gitárosának a napokban jelenik meg lemeze az Egyesült Államokban. Idehaza néhány hónapja alakult friss csapatával járja a klubokat, hogy dögös fúziós zenéjükkel padlóra küldjék a publikumot.

Kárpát Möbiusz, VHK, Magura, Napra, Barbaro

Rocktörténeti kvízkérdésnek sem lenne rossz, hogy ki az a zenész, aki a címben felsorolt valamennyi (fontos és meghatározó) zenekarral kapcsolatba hozható.