Ma 2019. március 22. péntek, Beáta napja van

Megszűnt a Toto

Sohase mondd, hogy soha – tartja a közismert mondás, ám a zenekarok zenekarának főnöke most mégis, minden további találgatást megelőzendő bejelentette a Toto végét.

Rockzenekarok, figyelem!

Negyedik szerzői és második tribute tehetségkutató versenyét rendezi a Magyar Rockzenészekért Alapítvány, első ízben ugyanazon rendezvény keretein belül.

Hajón a Rock Hangja

Ismét hazánkban lép színpadra a legendás rocktorok, a Deep Purple egykori tagja, aki blues-t, soul-t és funky-t egyaránt gyilkosul énekel, akit nemes egyszerűséggel a Rock Hangja jelzővel illetnek, igen, Glenn Hughes teszi tiszteletét az A38 hajón.

PASO születésnap

Ötéves Magyarország legsikeresebb ska-zenekara, a Pannonia Allstars Ska Orchestra!  

Gary Willis mesterkurzusa

Hazánkban először lesz lehetősége a  jazz szerelmeseinek a basszusikon speciális technikáját magától a mestertől megtanulni.

Harcsa Veronika újabb sikere Japánban

Harcsa Veronika új albuma alig jelent meg Japánban, máris az eladási lista élére került. Egy hét múlva már a Távol-Keleten tart lemezbemutató koncerteket a tehetséges jazzénekesnő és együttese.

Újra hazánkban a basszusikon

Az elmúlt két évtized legnagyobb hatású basszusgitárosáról nehéz olyasmit mondani, amit valaki, valahol, valamikor már nem állított volna. Vannak magától értetődő dolgok, példának okáért az ég kék, a fű zöld, Gary barátunk pedig csak és kizárólag Jaco Pastoriushoz mérhető-hasonlítható géniusz. Hamarosan ismét hazánkban csodálhatjuk meg utánozhatatlan játékát.

Vukán-Szakcsi zongoraduó a Zeneakadémián

Vukán György és Szakcsi Lakatos Béla – a magyar jazz világszerte elismert művészei. A két zongorista először harminc évvel ezelőtt ült együtt hangszerhez.

Összeállt Luke turnébandája

Steve Lukather a Toto gigaturnéja után az év elején megjelent szólóanyaga, az Ever Changing Times című mestermunka bemutatására indul. A június közepén Dániában rajtoló koncertsorozatra összeállt Luke kísérőcsapata – szokás szerint nem kispályás zenészekről van szó. Három keresett jazz muzsikus erősíti a formációt.

Pörög a Trottel

A patinás underground punkrock zenekar, a Trottel – 17 koncertes európai turnéját követően – májusban Magyarországon is bemutatja One Steps Ahead című új lemezének anyagát. A koncertek ingyenesek lesznek.