Ma 2024. június 18. kedd, Levente napja van

Sari Schorr koncert – a New York-i énekesnő legjobb dalai élőben, végre Budapesten is

Március 26-án lép fel Budapesten a kiváló amerikai énekesnő, Sari Schorr és zenekara.

Új lemezének munkálatai közben, a tavaszi turné keretében hozza el legjobb szerzeményeit és a korábbi közönségkedvenc dalokat.
Sari Schorr 2016-ban indította újra karrierjét, és egy döbbenetesen jó debütáló albummal rögtön az európai blues rock közönség egyik kedvenc női előadója lett. A Force Of Nature címmel jelent meg az első album, de a hosszúra nyúlt turnézás és számos fesztivál fellépés után, 2018-ban érkezett a folytatás is, a Never Say Never. Élő fellépéseinek tökéletes lenyomataként, a változatos blues rock dalok energiáját remekül megmutató Live In Europe című koncertlemez következett 2020-ban.
A pandémia miatt turnéját többször el kellett halasztani, de idén végre mégis eljut Magyarországra a kiváló amerikai blues rock énekesnő. A korábbi tervektől eltérően az új, harmadik stúdióalbuma csak szeptemberben érkezik, de már hallhatunk majd új dalokat a turné budapesti állomásán. A régebbiek közül pedig bizonyára felcsendül majd az Ain’t Got No Money, Willie Dixon I Just Want To Make Love To You című dala, és talán a Black Betty különleges feldolgozása is. A március eleje óta úton lévő zenekar első magyarországi fellépése minden bizonnyal a legjobb vasárnap esti koncert program a blues és rock zenék kedvelőinek. Ha teheted, te se hagyd ki!
A LOTS Music bemutatja: Sari Schorr – The Freedom Tour 2023
2023. március 26., vasárnap 20 óra - Budapest, Analog Music Hall
A koncert este 8 órakor kezdődik, előzenekar nem lesz. Kapunyitás este 7-kor.
Sari Schorr - ének, Ash Wilson - gitár, Roger Innes - basszusgitár, Adrian Gautrey - billentyűs hangszerek, Phil Wilson - dob
Belépő: elővételben 6 900 Ft, a koncert napján 7 500 Ft. Jegyek kaphatók online a www.tixa.hu weboldalon. Limitált nyomdai jegyek kaphatók a budapesti Musicland lemezboltban, az Analog Music Hall kávézójában és a HangszerPláza áruházban, továbbá rendelhetők az info@lots-music.com címen.
A koncert oldala a Facebookon: https://www.facebook.com/events/5138147542929156
További kapcsolódó oldalak:
http://www.lots-music.hu/
https://www.sarischorr.com/
https://www.facebook.com/LotsMusicConcerts/