Ma 2019. április 25. csütörtök, Márk napja van

Felmelegítette kapcsolatát a hideg italokkal

Minden idők egyik legnagyobb rockbandája körül hosszú évek óta zűrös a helyzet. Sajnos, tegyük hozzá rögtön, hiszen ki ne bánkódna amiatt, hogy a Van Halen fivérek képtelenek magára a csapat működtetésére is? Most éppen, korántsem először, a zseniális Eddie merült el a húrok varázslatos világa helyett az alkohol bűzös mocsarában.

Bolondok napján őrület várható

Napjaink egyik legjelentősebb basszusgitárosának várva várt új albuma április 1-jén jelenik meg. Victor Wooten ugyan felettébb szórakoztató figura, de korántsem áprilisi tréfáról van szó. A Palmystery című lemezen annyi zenészkiválóság teszi tiszteletét, hogy alig fér el a borítón a tekintélyes névsor.

Tony Harnell szólóban

Az egyik legnagyobb rocktorok, a TNT egykori vokalistája szólóban nyomul a jövőben.  Hamarosan megjelenik a Frontiers gondozásában a Starbreaker project – a kiadó egyik tulajdonosa, Fabrizio Grossi basszerozik, a munkamániás Magnus Karlsson gitározik és szerzi a dalokat, s a zseniális John Macaluso ül a bőrök mögött - második albuma, ám fő energiáit saját produkciójára fordítja az érchangú frontember. 

Danny Vaughn újra csatasorban

Négy évvel ezelőtt nem nagy vihart kavart a From The Inside project, pedig színvonalas lemezt tettek le az asztalra. Ez azonban nem tántorította el a tagokat és a kiadót a folytatástól. Már a keverés végső stádiumában tart a Visions névre keresztelt anyag, amely – aligha kell mondani – természetesen a Frontiers gondozásában lát napvilágot a nyáron.

Újabb ígéretes aor-project

A dallamos rockzene két kiválósága szövetkezett, hogy nevükhöz méltó anyaggal lepjék meg a műfaj szerelmeseit. A formációt a beszédes Places Of Power névre keresztelték, a stúdióban most kezdődtek a 11 dal utómunkálatai.